Friday, 8 June 2012

explore sanak explore sinik

 i'm back...fuhh...penat jugak explore sana sini untuk mencantikkan blog aku..haish..btw, thank you to


BICARAFARAH 

kerana banyak membantu aku untuk mencantikkan blog aku ni..Masalahnya..cantik ke..??


tangan di bahu mata ke atas okay..*good*
Aku buat benda alah ni sampai aku takleuar makan..tabuat kerja segala..hais..ptt perut aku lapar...*shame on me*..cheh..lepas ni kalau boleh aku nak carik tutorial yg boleh bagi aku skali kluar dr blog tu if sape2 tgh baca aku punya blog..tak ke menarik gituuu..auuw...jap g nak balik..tasaba nya nak balik..banyak benda yang menunggu aku kat rumah tu..


1. suami aku
2. baju untuk dicuci
3.makanan untuk di masak


ermmm...apa lagi ye...?nantilah aku cari lagi apa tugas aku..-__-"



0 juta org yg syg saya: