Monday, 18 June 2012

Finally...

Salam and halluuu semuaa...mcm biasa aku nak story sal semalam (Ahad)..semalam husband aku pun training...aku pun ikut dia..aku suka bab2 ikut g training ni..hahaha...takisah la panas ke hujan ke..janji aku ikut..yippi....semalam kat Prevert Zone pulak..dieorg Kak Ekin dan Kak Fauziah dah planning nak sambut surprise father day utk laki dieorg yg dah bergelar bapa..so, Aiman..get out from the picture..ehh..aiman bapak what..bpak cacing kerawit kt dlm perut aku ni..ahaks..insyaallah ada rezeki nanti lah..dieorg buat makan2..Syu and Bella bawak karipap..karipap IKEA..yummeh..Kak Fauziah plak bawak kek cokelet..durian..putu mayam..agar-agar..aku tukang makan...n paling best..ada durian..yummehh..tedapnya....kenyang jugak..alhamdullillah...

ini adalah antara bapak2 yg diraikan semalam..
danish tomeyyy...

ok..dia nak menyandar..tp jd mcmtu..

Hurm..lupa pulak, HAPPY FATHERS DAY to my belove father and father in law..i love u all..mwaahhh..!!even malu nak ucapkan...heyrannn...

Ok, nak dijadikan cerita lepas je training laki aku bawak aku g makan kat Home Town Yong Tow Foo, Ampang..Finally....thank you sayang...!!!Kenyang kot..perghhh...Ni aku nak upload gmbr makanan yg kami order..slurppp..he3...Makanan kat sini MAHAL,

MURAH DAN SEDAP
(if mahal takde maknanya aku nak pergi okay..:p)


fried soi kow + char kuoy + wantan

fish ball soup

ginger chicken


0 juta org yg syg saya: