Saturday, 16 June 2012

KERANA YONG TOW FOO

Hye and assalamualaikum..sekarang ni aku kat mud trekker..teman husband aku training..aku tanak la stay kat rumah..nanti boring..nak dijadikan cerita..semalam balik dari kerja..ada satu kemalangan ngeri berlaku kat simpang tiga keluar dari KTM Batu Tiga..Kemalangan melibatkan sebuat motorsikal..tatahu dia langgar dengan binatang apa sampai macam tu sekali...aku just tengok dia tertiarap..husband aku pulak tgk helmet dia pelanting beberapa kaki dari badan dia..rasa2nya kepala dia putus..nauzubillah...perghhh..husband aku smpai naik darah tgk kot...shaking gitu...aku mmng tanak tgk la..nnti terbayang2..haish..ok..lain cerita pulak...
Sampai je kat rumah baring2 smbil tgk tv..talam apastu husband aku cakap....

haaa, nak makan yong tow foo tak? tapi jauh jat ampang.mesti jam..sebab dia tahu mmng aku nak mkn benda alah tu lama lagi dah..

yeke..try google mana tahu ada branch terdekat  (aku)

(google punya google..ada branch kat shah alam...so kiteorg bersiap2 dan terus pergi)

Kiteorg cari punya cari punya cari..tajumpa..*ok..sy kecewaA..perut dah lapar sangat so husband aku cakap, makan kat sini je lah...kiteorg makan kat BUBU IKAN BAKAR kat seksyen 7...boleh la tahan tapi sgt pedas..tp aku tetap rasa kecewa..hurmmm...takde la mahal sangat ..tasampai rm40.00 pongg...pergilah makan kat situ..hehehe...!!reasonable orang cakap..:)

kusyuk baca paper - tggu makanan

lala tiga rasa

pari bakar for him

telur dadar

kembung bakar for me

ok..muka kenyang..alhamdullillah..:)



0 juta org yg syg saya: