Tuesday, 26 June 2012

keTam oH keTam

Hallu dan asssalamualaikum....mcm lama dah tak update blog kan..hurm..bz aku last week..bz dengan tournament paintball..tapi, bukan aku yg main..laki aku yg main..aku yg bz..ye lah kan..jd crew segala..tolong isu tu isi ni ..lap peluh laki..rawat luka laki aku...haa..kannnn....ok, nak dijadikan cerita..semalam aku tapergi kerja sebab penat + MALAS..eh..ada jugak perkataan MALAS tu..so, aku dgn husband aku dok relek je kat rumah..tetiba ada satu rancangan masak2..chef handsome tu masak ketam..pergh..husband aku melior la pulak nak makan ketam...-__-"..mengidam ke apa dia ni..so, kiteorg kluar nak cari ketam hidup..untuk buat makan2 petang karang..tapi, perut dah mcm2 bunyi..so, kita org decide nak cari kedai makan yg ada masak ketam je lah..pusing punya pusing..jumpa..!!ada gambar ketam kt luar kedai..hahaha..nak tahu kat ner kedai tu??kedai tu kat UPTOWN DAMANSARA..erm..nama kedai dia KENNY UPTOWN..

TADAAAA...

Address

Kenny Uptown (Kenny Crab)


128, Jalan SS21/35, Petaling Jaya Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, Selangor, 47400
Booking
11:00am-11:00pm

Cuisine
Chinese, Seafood
Opening Times
11:00am-11:00pm




Cara nak g situ korang google sendiri lah ye..hik3...malas aku nie..sbb aku tasaba nak tunjuk menu2 yang kami order...perghhh..sedap giler kot makanan kat situ...nak lagi sayang...:p...hehehe...ok, aku dan husband aku blur nak order ketam masak apa..hik3...ok, sila menjamu mata dgn makanan2 yang kami order..telan air liur beramai2..let's...

black pepper meat = RM18.00

Nasi putih = tasure berapa RM

Butter prawn = RM24.00

Cheese Crab = RM20.00

Seremban Crab = RM42.00 (besar punya)

alhamdullillah..kenyang..

tadaaa..:)
hurm, lupa nak ambik gmbr resit..resit kat husband aku..nnti aku mtk kat dia ye..apapun..alhamdullillah..tak lah kempunan..and tak la menyesal bayar mahal2..sebab sedapkan..dah tatahu mana nak cari kedai murah..nak tak nak..kena pergi makan jugak..kang kempunan..aku suruh batu belah batu bertangkup telan kami laki bini nanti..baru tau..hahaha..:)

0 juta org yg syg saya: