Wednesday, 20 June 2012

KisAh SemaLam

Halluuuu dan assalamualaikum smua..Nak story sal semalam..kan ke petang semalam aku dok sibuk post sal nak buat sayur sawi tu kan..tapi satu pun aku tabuat..ahaks...!!aku just buat ayam paprik, telur dadar dan goreng jer hot dog..pastu makan dengan nasik..alhamdullillah..kenyang kami laki bini..yeahh..percubaan pertama aku berjaya...!!whoot!whoot!tonoknya..aku tahu laki aku dah kenyang tapi nak jaga hati aku dia makan..tu pun makan slow..-__-"...kalau kenyang ckp kenyang takyah la nak paksa2 kan..hurm..ni, kt bawah ni aku nak tunjuk sikit hasil tangan aku..ahaks..!!

ni bahan-bahan dia..simple je

ni before letak tepun jagung..cair sikit

after letak tepung jagung jadi pekat

sedia untuk di makan..yummeh
hot dog

telur dadar berkasih sayang

Lepas je makan..aku terus g mendobi...haish tapi tahabis sebab husband aku ajak gi uptown lama kat damansara nak carik disc..baiklah encik suami..after mandi and bersiap-siap..terus kami gerak..sib baik tak jem..hehe..then, kami pilih 5 disc then percuma 1..

SNOW WHITE
SHERLOCK HOLMES
MAN IN BLACK 3
BERANI PUNYA BUDAK
TIGA TEMU JANJI
NONGKRONG

0 juta org yg syg saya: