Tuesday, 19 June 2012

mama wanna be..

Hallluu..aku dah naik bosan type nota keterangan so better aku update blog aku...hi3..erm, tadi aku bbm si mak buyong...

me : cepat berik nama anak kau kat aku lok..

mak buyong : heh, jantina belum tauk..dedek gik nak merik nama anak aku kat kau..heyrannn...

me : aku nak prepared hadiah awal-awal..kelak kau dah beranak..delivered jak lagik...

mak buyong : aku mok by hand...

me : hurm, beli tiket pakey aku...

aku sngat excited nak tgk muka anak buah aku niii.awang cucu..hihih..confirm2 la nama dia akan ada awang/dayang sebab bapak dia keterunan AWANG...kan kan..hihih..cepat2 la beranak mak buyong...!! hahahaa...:p..aku dah tau nak bagi apa kat anak kau nanti..tasaba pulak aunty leley ni kan..ahakss...!!

howt mama


0 juta org yg syg saya: