Sunday, 10 June 2012

maSak-maSak

Halluu and assalamualaikum..semalam balik dari training tasempat aku nk update blog..satu sebab penat dan satu lagi sebab MALAS...balik2 je semalam trus aku masak..ala masak simple2 je..janji kenyang..alhamdullillah..semalam aku masak macam2..macam la sgt..mcm la susah sgt..padahal senang je...antara menu-menunya ialah : 


ikan lumek goreng cicah sos
telur dadar masak lembik
kacang pendek goreng telor
sardin sos cili


alhamdullillah..kenyang kami laki bini...pastu dalam kol 10, husband aku lapar balik so aku goreng cucor..tasempat nak ambik gambar sebab aku ngantok sgt o dia bedal sorang2 cucor tu...

Pagi ni aku buat breakfast ala2 org puteh nok..beef + scramble egg dan roti bakar..gyeah..pun kenyang..alhamdullillah..selagi kami boleh makan selagi itu la kami bersyukor..takdelah smpai mengutip kat sampah kan...yg tatahu tu jgn nak menilai kehidupan kami..watch ur own life.ok ke idak??huh..ok2..astgfrlhzim...ni gambar makanan omputeh yang aku masak pg tadi..tadaaaa......


yummehh

crunchy munchy

0 juta org yg syg saya: