Thursday, 7 June 2012

aku budak baru belajar

Hye.. Assalamualaikum w.b.t

Sorry.memang takde pape lagi kan. sebab baru buat ni.he3.

Kepada sesiapa yang baca, hope you guys follow lah ye.

Dalam blog ni, maybe I'll use aku or I as in English.

Okay, tu je nak cakap. Saja2 je nak try2.

Teach me okay?

Dalam blog ini maybe I'll tell more about feelings, opinions, friends, family and so on la..bla bla bla..

So, kalau rasa macam tak suka tu jangan baca lah ye..he3..!!bye2..!xoxo..!




0 juta org yg syg saya: