Wednesday, 13 June 2012

SYUKUR

Salam..hari ni nak cyter sal apa erk..ok..pagi tadi husband aku hantar, then kami breakfast kat mamak..breakfast ke??sorang minum coca cola sorang lagi orange juice..kalah mat salleh..heyrrannn...sampai je ofis aku uruskan hal2 dato' then hal aku sendiri...nak wat waran..tambang percuma aku dgn laki aku lah..weeee..:D..lunch hari ni Dato' belanja aku..wee..alhamdullillah..syukor kita ke hadrat ilahi....

Dato BERTANYA Siti, mana pak cik?

Aku MENJAWAB Masih kat komplekS Dato', dptkan tandatangan Datin Latifah.

Dato' BERKATA Hah?Masih kat sana lagi..dah jam 12.00 dah ni.Saya nak suruh dia pergi beli lunch.

Aku MENJAWAB Takpe lah Dato', Dato' kirim kat Siti.Siti nak g Plaza Alam Sentral jap lagi.

Dato' BERKATA DAN BERTANYA Saya nak beli kt tpt lain.Jaoh ni..Takpe lah takpelah..cakap kat pak cik, sebelum gerak ke Putrajaya singgah beli makanan saya dulu. Awak nak sekali tak? Takpe la..sy belikan..beritahu Puan Nik skali takyah kuar lunch..saya dah belikan ayam penyet..Tahu ayam penyet?

Aku MENJAWAB Tahu..

Dato' BERKATA Ok, beritahu pak cik hantar dulu ke sini. Saya nak macam biasa...dada dan ada crispy2..Nanti ambik utk kamu duan Puan Nik..

Aku BERKATA Terima kasih Dato'...






0 juta org yg syg saya: