Wednesday, 27 June 2012

Tactical Paintball Championship 3

Bam Bam...(maksudnya tembak bukan tembam)..hallu...3 ari dah berlalu..baru hari ni aku nak update..penat lah wey..entah apa yang aku penatkan..hik3..tanggal 24 Jun 2012 telah berlangsungnya Tactical Paintball Championship 3 di Mud Trekker Field..sebanyak 17 team yang join tournament ini..antaranya ialah :

1.Silver Wolves Squad
2.Black Goat Army (BGA)
3.Prezonetac
4.C.O.B.R.S.O.F
5.Rozita Che Wan (RCW)
6.Mud Raiderz
7.Bochalanang
8.Marauders Black
9.Splatzone PC
10.Mud Legion 2.0
11.Al Muhad Regiment
12.Zombee PMC
13.Bad Company
14.JTF Alpha
15.TG Company
16.Canyon Hurricane
17.A.W.F. Ghost


Hai, seronok giler sebab team husband aku leh masuk silver division..ada cahaya kemenangan kat situ nanti..hik3..sebb kalo masok gold division sgt susah nak fight..haish..dgn BGA lagi yg mmng terer giler..masok silver division pun jadilah kan..happynya aku dpt rawat laki aku..eh..haha..takde kaitan..mungkin ada sebab lain aku happy yang taboleh diungkapkan kat sini..haha..nnti kantoi pulak..tp, tonoklah tgk husband main...lap2 peluh husband kan..husband luka sapukan gamat..hihihi..mcm lah aku sorg ada husband...hik3..husband aku paling kesian..byk giler kot kesan-kesan "lovebite" kat badan dia..hurmmm...kat leher, lengan, siku dan lutut..lutut tu sbb jatuh tersungkur tyme last training aritu..haish..aku naik bingung tgk lutu dia biru..haaa, sekrg aku nak share dgn korang gmbr2 mereka tyme TPC3 aritu..jgn tatahu..team husband aku telah mendapat tpt kedua tau (1st runner up)..kedua pun kedua lah..janji ada nombor..berbaloi sikit luka kat badan and bangun awl2 pagi kan...dieorg dpt medal and wang bernilai rm1, 500.00..tp, duit takleh nak dibagi2kan..sebab nak tampung balik duit pallet..-__-"..pastu nak bagi 10 org pulak..so, mcm mmng sikit la..so Kapten just nak organize dinner nanti..tasaba aku nk g dinner tu...hik3..ok lah, aku nk share gambar la skrg..tadi melalut pulak..:)

ok..that's my hero..love u BEE..!!

jarak yg sgt dekat..nampak tak laki aku dgn musuh dia?

tadaaaa..

pergh..pedih..!sian laki aku.

mask2 player PREZONETAC

FINAL DESTINATION

si kecik yg mengantuk..buat muke kesian..DANISH

medal-medul-medel

good job PREZONETAC..u all ROCK!!

aku sebok nak ambik gmbr medal..-__-"

big family..happy family..:)
ok.muka sengal.

my hero and me..!!

wifey +girlfriend+krew+manager

0 juta org yg syg saya: