Friday, 15 June 2012

wayang di rumah..-___-"

Hye and assalamualaikum semua..(ntah2 takde siapa yg baca blog aku ni)..itsokay..utk anak aku baca bila aku dah takde nanti..he3..Semalam encik suami nak ajak g tgk wayang..mula2 tyme kat ofis dia BBM aku tnya, "ayg, ada lagi kerja kat rumah yang belum setel?"..then aku jawab lah, "takde, nak ajak dating ye bee?"..terus dia jwb, "nak bawak ayg g tgk wayang..jum"..aku pun tonok..aku actually tasuka tgk wayang..tp, since couple dgn dia aku suka sikit2 la...tp, tupun depend ngan movie tu..kalau best aku layan..kalau tabest malas la begini...ok...nak dijadikan cerita sampai rumah..aku masak dulu..lapar kan..then kami makan sama2..ingat nak kluar dalam 8.00/8.30 malam..tp, husband aku terlelap..mcm penat sgt..penat main game katanya...malas la aku nak kejutkan dia..nasib baiklah HANTU RAJIN rasuk aku semalam..aku iron baju utk seminggu...baju aku dan baju laki aku..sgt RAJINKAN..lepastu baru mandi...aku kejutkan husbnad aku suruh mandi then sama2 tgk 'wayang' dlm rumah..lepastu tertido depan tv and aku tasedar bila aku masuk bilik..haishh....penat sgt kami ni...apapun..insyaallah nak g mlm ni lah..nak tgk cyter ape erk..? erm..anything i will update later yaaa...mwaahhh..!!nak sambung wat kerja...

0 juta org yg syg saya: