Thursday, 12 July 2012

dinner + karaoke

Salammm..semalam kiteorg ada dinner.Dinner sempena kejayaan team Prezonetac dan JP Joker...actually, aku dgn husband aku malasssssss sgt nak pergi tapi org dah siap call bagai pastu dinner yang aritu pun kiteorg tak pergi..so, kali ni pergilah..kebetulan husband aku nak hantar kawan dia kat area Sri Damansara jugak..(si Nardi)..aku kluar awal semlm dr opis sebab nak elak jem..kononnya..mtk tlg abg zul punch (kantoi di situ)..hahaha..balik rumah dulu tukar2 baju..pastu terus gerak..sampai kat rumah si Nardi dalam 6.30 pm..janji kul 8.00 pm kan..pastu aku dgn husband aku baru terigt..cerita kamiiii..DEJAVU DI KINABALU...hahaha..sanggup ni laki aku nak g tgk kat rumah Nardi sebab tak nak terlepas..baiklah sayang...hahaha..lawak laki aku tgk cerita tu..emosi bagai..kalah perempuan..


Ok, pastu dalam pukul 8.00 pm baru kiteorg gerak..abg mad dah call 2 3 kali..mesti dia takut kami tak dtg..ye lah laki aku kan brother in arm dia..-___-"...kiteorg dinner kat Idaman Village..ye kot..tu la nama kedai nya..lupa aku..lupa2 ingat..malas la nak bergambar2..takde selera aku nak bergambar..aku datang bwak perut kosong yang dah berangin..makanan sgt pedas so makan mcm takde filing, pastu tambah dgn persekitaran lagi..hmm...makan2...pastu terus g karaok..kat Sunway Giza..yang tu abg mad belanja if tasilap aku..takpun ballance dari duit kemenangan mereka hari tu..:)..apa yang aku boleh cakap..aku mcm takde mood..ntah la..nak period kot..tapi, takkan la aku nak buat muka kan..so, aku wayang la..drama sikit..drama jam 11.00 malam..laki perempuan bilik asing2..sib baik..aku malu nak nyanyi depan laki aku..*pelik*..nyanyi2 la..last2 aku nyanyi lagu Tak Mungkin Kerana Sayang (Alyah)..hm, tyme2 tu jugak laki aku datang..nyanyi je la..aku soh dia duet dgn aku..hahaha...boleh la..tp tyme nyanyi laki aku siap tunjuk2 jam.maksudnya..tyme to go back..yahuuuuuuuu..!!kami pun balik dalam pukul 12.00 lebih...pastu sampai rumah dlm pukul 1.00 am..pergh penat..ok, tamat la cyta..Kesimpulannya takde ambik gmbr..sebab malas..hahaha..okbye..!nanti story2 lagi..!

0 juta org yg syg saya: