Monday, 9 July 2012

happy anniversary sayang...

Even aku tahu laki aku tak baca blog ni, tp aku nak wish jugak kt dia...HAPPY ANNIVERSARY TO MY SWEETHEART (MR.AIRMAN HAVIT)..I LOVE U SO MUCH BEEBEE..hihihi..dah 4 bulan usia perkahwinan kita..alhamdullillah..semoga kekal sehingga akhir hayat..ameenn..terigt kembali saat perkenalan pertama kami (ayat mahal dowh)..actually, aku dah lama kenal laki aku..kami satu sekolah lah wey..just dia je taperasan aku..asyik aku je perasan dia..aku form 1 dia upper 6..abg pengawas paling nsem kat skolah kami katakan..dulu aku sekolah kat SMK ROSLI DHOBY, SIBU...

sekolahku sayangku..

Sebenarnya aku takdelah fanatik sgt dgn ABG AIMAN ni dulu tp aku tolong kawan aku g curik gambar dia kat notice board..hahaha..pengawas kan..so, gambar lekat kat situ..lucu laaa..bila aku story balek kt husband aku, husband aku gelak..okkk..yg pelik nya dulu..even aku tak ambik tahu pun psl dia sepnjg aku idup pindh skolah, masuk poli, jadi cikgu, jadi pump girl..ade je story dia yg aku dgr...jd steward la..dah bertunang la..dah merisik la..tp aku abaikan sebab aku takde hati dan perasaan pun kt dia..tp, pada tahun 2010..aku diketemukan semula dgn ABG AIMAN ni dalam facebook..tyme tu kami masih abg dgn adik..auuww..geli aku..permulaan pertama kalo tasilap aku bulan 11 camgitu la..kalo tasilap...tu pun dia promote Prudential kat aku..ahaks...ok, tak nak cyter sal tu..indahnya dunia bila berdua saat itu..tiap kali dating mesti aku g tanda kalendar..gedik kan..bulan 2 dia jumpa parents aku..ermm...kapel2..pahit manis masin semua aku telan..dlm bulan 9/2011..operasi merisik pun berjalan dgn lancar..lancar ke? tak tahu aku..mcm2 kontroversi..hurmm..susah nak story la and mls aku nak story..pastu lalui idup seperti biasa..gaduh2 perkara biasa la..just balik raya aku dpt title la..tunang org kononnya..pastu raya haji pulak hantar duit belanja atau wang hantaran..shopping2...pastu bulan 3 thn lepas kawen..singkat je kan perkenalan kami..so, aku hrp hubungan aku dgn laki aku ni kekal smpai aku mati..nak cr lain pun tggu aku mati dulu ye syg??

gambar before tawen...weee..

0 juta org yg syg saya: