Monday, 16 July 2012

main masak-masak bersama my hubby

Hurm..nak dijadikan cerita..balik je dr training paintball tu, aku dan laki aku relek la sekejap kan..layan cita bohsia (jalan kembali 2)..dalam kul 6.30pm mcm tu baru kiteorg start masak..laki aku seronok tolong aku main masak2..dia tolong potong2 je la..hehe..aku yang tukang masaknya..ptg tu kami decide nak masak daging black pepper..yummehh..first tyme aku cuba tau..ahaks...bawah ni adalah bahan2 nya...bahan2 utk aku buat sayur pun ada skali..hehehe..


Dah siap potong segala husband aku tetap teman aku kt dapur smbil main game dalam tab dia tu..hehehe..masak punya masak..aku kasi dia rasa daging black pepper aku tu..cukup ke tidak masin nya, manisnya..hehehe..alhamdullillah..husband aku ckp..cukup..jgn manis sgt..baiklah encik suami..hehehe..pastu aku masak sayur kacang panjang goreng..ini adalah sayur peberet kami..hik3..goreng dgn telur..sedap..lastly, husband aku plak masak..masak telur goren..ahaks...dan ini lah hasilnya...pergh kenyang nak mampus..alhamdullillah..kenyang kami suami ister..yg bestnya husband aku ni..dia suka makan ansik dlm mangkuk pastu pakai chopstick..BEST katanya...

mr.hubby punya..!!

Aku tapandai pakai chopstick..maklumla org kampung katakan..hahahaha..tapi, apapun aku suka laki aku makan banyak..ahaks..!!aku makan sikit takpe.. dan inilah hasil masakan kami tadiii..... TADAAAA..




0 juta org yg syg saya: