Monday, 16 July 2012

MEAT BALL OH MEAT BALL



Hurm, kalo tgk ni mesti korang tahu apa yang aku nak sampai kan kannnn...aku nak makan meat ball Ikea...teringin..banyak cerita dan gosip dah aku dgr sal meatball tu..so, aku sendiri nak jugak rasa..uhuk3...balik je dari jumpa kawan husband aku kat Sri Damansara, aku dgn husband aku shoot ke IKEA..ok, mula2 jalan agak lancar...hurmm..jem okay..!!sgt jem..nak u-turn pun dah jem..dgn berat hati aku katakan kepada husband ku.."NEXT TYME LA SAYANG..."..frust tauuuuu....jem mcm gmbr kt bawah (ok, aku tipu)..takdelah seteruk tu...

-gambar hiasan-he3
Then, we're shoot back to Shah Alam..aku dgn muka panjang aku (long face/muka frust)..husband aku pujuk aku, next tyme k syg kita makan meatball..hurm..ok beee...pastu husband aku tnya nak g makan mana..aku redha je dgn keputusan dia..dia nak makan BURGER KING...tapi, otak aku masih terbayang-bayangkan meatball..meatball..oh meatball..WTF..!! Aku siap google gmbr meatball..

pun gambar hiasan...

Ok, lupakan meatball..kami g makan Burger King..cari punya cari finally jumpa..kat extreme park shah alam rupanya..hurmmm..ok, burger king pun burger king laa..aku order..BBQ Burger King with bacon...husband aku order Whopper Burger King..hurm..taseperti yang diinginkan..aku dpt yang kecik, husband aku yg besar..INI TIDAK ADIL..TIDAK ADIL..BAGIKU...!!uhuk3...aku akan pergi makan meatball suatu hari nanti..tunggu la...!!

gambar sebenar..:)


Lepas habis makan, aku dgn husband aku ronda2 extrem park kojap..rupa2nya ada tempat main paintball..ok!got it..dahlah penat nak cyter panjang2..kering tekak aku..k bye!nnti story mory lagi..babai..!!

0 juta org yg syg saya: