Monday, 9 July 2012

Sabtu Yang Buat-Buat Bz

Hallu and assalamualaikum semua..hurm..last week aku dgn laki aku buat2 bz..ye lah..takde pape nak wat kt rumah..pagi sabtu tu kiteorg bgn awl n kluar awl dr rumah..nak g teman kwn laki aku g interview kat OU..tapi, kiteorg g breakfast kt area rumah dia dulu..borak2 sampai lebam...tp, kwn laki aku kena gerak awal la..sebab nak g interview..ok, aku rasa aku mcm ulang je ayat interview tu kan..so, abaikan..hahaha..pastu, aku dgn laki aku cadang nak g MUD TREKKER..nak tgk abg mad n the geng trainning utk MWL..tp, sesampai je kat Giant, Sg.Buloh, kiteorg kol abg mad, abg mad cakap training kol 2..pergh...terpaksa u-turn..tp takpe, abg mad soh kiteorg g rumah ambik baju JP JOKER...hihihi...yeahh..dpt couple Tee..padahal baju team..hik3..borak2 jap ngn kak ekin pastu gerak g Prevert Zone plak..memang buat2 bz kan kami..lepak kat situ sampai lebam..tggu kul 2 sbb nak tgk jgk dieorg trainning..hihihi...aku suka je...as long as aku beside him..ahaks..!!dalam kul 2lebih baru aku dgn laki aku g ke MUD TREKKER...gila nyamuk kat situ..aku rs nyamuk kat situ syok kat aku..byk tpt dia kiss aku..tatahan aku..laki aku smpai buat unggun api kot, tp talepas2..lahant punya nyamuk..rosak kaki I..(meluat aku dgr)...laki aku menggedik la..jd marshall kt dlm jungle tu..aku lepak dgn kak ekin and the kids jee..borak2 smbil tggu laki masing2..habis trainning dlm kul 7..pastu aku dgn husband aku gerak pulak g jmpa kwn dia yg interview pg td..lepak kat Al-sAFA..minum2..dlm kul 8.30 pm, gerak pulak ke Bangsar..nak pick up awek dia kt sana..weeee..let's go..then, kiteorg dinner sama2 kat Bangsar..mkn ayam penyek gittew..tasempat aku nak ambik gmbr ayam penyet..lapar sgt..hurmmm..tp, gmbr2 syok sendiri ade.hik3...pai rumah dalm kul 11.00pm..mandi2, buat air panas sikit utk laki aku..then baring..then tidoooo..hahahah..sebab ahadnya ada lagi aktivit..haha..pasni aku update ye..


SENGALNESS



me and kak maery a.k.a nardi's girlfriend..:)

0 juta org yg syg saya: