Monday, 9 July 2012

MWL (Play Hard, Get Dirty, Have Fun)

JP JOKER

Pergh..congratz to JP JOKER TEAM..dpt nmbor 4th pong jadi lah..janji ada medal kan..hihi..next tyme cuba lagi..nak dijadikan cerita, semalam aku dgn laki aku pergi ke TAMAN BOTANI NEGARA, SHAH ALAM...bukan ank g jalan2..tp nak tgk member dia tournament paintball kat sana..dlm kul 11 gitu kiteorg gerak dr rumah..before gerak aku buat lah air panas sikit utk laki aku kan..kalo aku buat breakfast berat kang nnti dia jwb enjen belum pns..baiklah..so, buat je teh panas..hihi..dia soh aku drive sebab aku pakar sikit jalan kat shah alam ni..pakar la sgt..aku ska gamble..cari punya cari..fianlly, jumpaa...!!hurmmm, tp tak leh nak masok..sebab guard tabagi..dia suruh pakai bas or jln kaki..menyampah aku..nak bayar2 segala pulakkk..bengang aku dgn laki aku..bengang smpai rasa nak makan..apa lagi..bla laa..g seksyen 7 cari makanan...hihih..perut lebih penting laki aku ckp..nnti kt dlm tu takde la merengek2 lapar kan...kiteorg lunch kat Kayu Nasi Kandar, Seksyen 7, Shah Alam...makan2..alhamdullillah kenyang...pastu gerak balik g situ mana tahu dpt masuk dah..tp, kena ambil dieorg ekin dulu kat SACC Mall sebab sesat..tatahu jalan menuju ke situ..so, aku dgn laki aku pun g la kan..sian, nnti habis aje laki dia main tp tak tgk2..pastu sesampai je sana..nak tak nak kena naik bas..melayang rm6 aku..haha..*kedekut*..ramai jugak org...pergh..sib baik tapanas sgt kan..aku kan puteri lilin..gedik..!hahaha...!!actually, aku taberpeluang tgk team JP JOKER main sebab kena jaga beg players..kannnn..takpeee..sib baik laki aku tamain...hehehe...husband aku ckp, g lah jaga..jap g bee datang..ye lah tu..aku takisah pun dia tgk..nnti kwn2 dia igt aku dok queen control dia..no la..i'm not queen control okay..hehehe...so, aku main lah tab dia..main instagram, game segala dlm tu..tiba2 dia dtg..hihihii..aku pelik la..kang ape plak kengkawan dia ckp...oh, nak teman aku rupanya..baiklah..I LOVE U BEEBEE..:)..hihihi...lama giler kot game dieorg..dah nak maghrib dah..tasetel2 lagi...last game aku soh laki aku jenguk kat field..takpe..aku takisah tggu sorg2 kat situ..*dlm hati kesah sikit*...hahaha...ok, takpe..erm..beberapa minit kemudia game pun tamat..so, sesi penyampaian hadiah..aku dgn laki aku pun sibuk..sibuk ambek gmbr..ahaks..!! mcm biasalah juara bertahan..UNKNOWN..aku pun takenal sgt..tahu nama je..hihi..tyme tpc dieorg ni pakai nama B.G.A..congratz to em ppl..next tyme kasi can team laki aku menang k? hahaha..pastu aku dgn laki aku pong balek rumah..aku mls masak..penat katakan..so, beli burger jee..weeee..mandi2 pastu makan pastu iron tudung pastu tido..whoot22..abeh cyter...ni ada gmbr..wajib setiap post ada gmbr tau..ahaks..!!

Model Couple Tee..la sgt kan..!!

JP JOKER 

mr. & mrs.airmanhavit

0 juta org yg syg saya: