Thursday, 26 July 2012

period pain...



Salam dan selamat pagi...ya allah (terus mengeluh)..sakitnya perut aku..tersangat sangat sangat sangat sakit..!! faham..mcm kena koyak rabak hiris cincang je kt dlm usus ke rahim aku tu..hurmmm..actually, semalam aku dgn husband aku nak g beli pregnancy test..sebab dah lambat berapa hari dah tarikh aku period...sib baik blum beli, petang tu terus aku kena serang Jepun..sejam lagi nak bukak puasa tauuu..haishh..dah la pg tu tasempat nak sahur..aku puasa jeee sampai ke petang..pastu rasa lain macam..ok..GAME OVER..terus aku "berbuka puasa"..arini punyala sakitnya..aduhh..nak balik nak balik...!!sakit sangattt..:(



0 juta org yg syg saya: