Monday, 16 July 2012

sabtu yang menyakitkan hati..

Salam..sabtu lepas aku g teman husband aku training kat Combat Zone, Taman Melawati.kiteorg lewat bangun..training start kul 10.00 am..tapi kami bangun 9.00 am..ada aku kesah??hahaha..relek2 la bro..aku siap sempat siapkan sarapan lagi untuk kami pagi tu..hahaha..

sebelum menjadi megi goreng

megi goreng + roti bakar+ milo panas..

kiteorg gerak dalam kul 11.00 cam gitu..malas la nak gerak awl2..janji melayu biasalah..gerak pun awl..ada lagi yg lambat..lambat aku dgn laki aku, lambat lagi org lain..kami berdua la paling berdisiplin kalo trainin..mesti laki aku nak awl sampai..training punya training smpai aku rasa panas hati dan aku rasa baik aku bla dr situ kan..2 jam jugak aku bla dr situ..aku jumpa kazen aku..dalam kul 4.00 aku g balik ke field..trus ajak husband aku balik..makkk aiii...jauh nya perjalanan kami..tapi borak2 dalam kereta takdelah rasa jauh sgt..INDAHNYA DUNIA BILA BERDUA KATA ORANG..hehehe...aku nk ckp..AKU SANGAT SAKIT HATI..ok titik..akan aku igt tarikh tu..(14 Julai 2012).. akan aku buktikan wahai manusia sekalian alam....jangan pandang aku sebelah mata....wait and see..ya, memang aku macam ni...

TAPI INGAT...!!



OKBYE...ASSALAMUALAIKUM..!!

0 juta org yg syg saya: