Monday, 2 July 2012

sesat itu hobi kami..hurm..!!

Halluu..dan assalamualaikum semua..minggu lepas takde la bz sgt.husband aku punt akde training paintball..just tggu TPC 4, bulan 10 nnti kot..lepas raya..tapi Sabtu tu g tgk ABG MAD kat Bangi..dia ada tournament speedball..sekali hantar roto & seluar yang ABG MAD bagi husband aku pinjam tyme TPC 3 lepas..balik je dari situ kami kesesatan..haishh..pastu saling salah menyalah..tyme tu aku bz main phone..husband aku drive..tp,aku sempat jeling kat signboard and aku tgk signboard ke JB/KLIA so aku mcm.depan lg kot..aku ckp terus lah..lepastu baru husband aku cakap, sepatutnya belok sebab dia kalau pakai jalan tu belok simpang tadi..hurm, kenapalah tabelok kalau dah tahu kan..aku kai jln tu tyme balik kerja je dulu..pagi2 takuasa aku dgn jln yg takde lampu..salah menyalah berlaku seketika..tu pun tak lama la..radio pun senyap..dah la jalan tu takde u-turn..punya lah jahat high way ni..nama highway tu BANTING-KLANG..highway baru kot..so, kiteorg redah je..dengan takde tpt pertanyaan kt tepi2 jalan...hurm..tak sah kalau tak sesat.pastu ikut je sign board ke Klang..sebabnya Klang je dekat ngn Shah Alam..pastu, tiba kat satu kpg..lupa aku nama kpg tu..then singgah kt ESSO beli minyak..aku tanya lah kat budak kaunter tu..baiklah..terima kasih adik..!!finally jumpa jalan kembali..keliru jugak mula..pastu lalu UPTOWN shah alam...sib baik betul..kalau tak..aku park tepi jln pastu jln kaki..*frust sebab asyik sesat*..alhamdullillah..sampai ke destinasi..-__-"

0 juta org yg syg saya: