Friday, 13 July 2012

SU TERLAMPAU..

Hallu..sementara tggu husband aku ambik aku, aku nak update la sikit..tabanyak pun sikit kan..hari ni tamatlah riwayat bagi kami sekalian alam untuk bersuka ria..kerana Dato' sudah balik dari persidangan..hmm..4 hari kot aku main2..tabuat kerja langsung..hari ni baru aku siapkan satu Alasan Penghakiman..ahaks..!!alhadullillah..sib baik siap..kalo tak pelik je org tua apa yg aku buat sepanjang dia takde..hehe..aku dgn kakak sebelah heaven kot..hahaha..lawak..odeli2 pun sama..heaven jugak..siap g karaoke tu yg tatahan..sabo je lah..Aku dgn kak bunga siap leh tukar posisi pc okey..kami taknak kantoi dgn sesiapa yg masuk ke dalam bilik kami..hahaha..so, apa lagi...BERGABUNG..MELETUP...APA YANG PENTING..KERJASAMA...!!Aku tlg dia, dia tolong aku kan...so, lps ni takde lah kantoi dgn siapa2 yg kami sedang bukak page lain..kononnya menaip nota padahal menaip blog..ahaka..

dulu pc aku depan bunga tu..mengadap pintu

nampak kemas sikit

sekrg aku buat apapun tanampak...


eh, dah kul 5.45 pm...erm, sejuknya..kejap lagi air cond tutup aku nak tunggu kat bawah la..:)..ok, babaiii!!

p/s : balik ptg tu, aku dan husband aku nyaris eksiden..lahanat la driver lori tu ..dasar keling..boleh dia himpit aku dgn laki aku semata2 dia nak elak motor sebelah kiri...dia taperasan modjo sebelah kanan..aku punya lah menjerit...hurmmm..sikit lagiiiiiiii...[mode : geram dan sakit hati dan trauma]

0 juta org yg syg saya: