Friday, 3 August 2012

Aktiviti Minggu Lepas..-__-"

Salam..ya allah..memang berdebu la aku punya blog ni..dah lama tak update..bz ok! hehe..hurm, pejam celik pejam celik tinggal berapa hari lagi nak raya..baju raya belum beli, kuih raya pun belum beli, kasut raya pun belum..semua belum..hurm..td hubby call, dia ckp ptg ni cr kasut raya ayang..hurm..ok! here we go to SUNWAY babeh..hik3..SUNWAY ke OU..SUNWAY ke OU..erm..mana2 la..jumaat mggu lepas, akud engan Kak Bunga g jalan2 kt kiosk2 kt depan Quality Hotel..saja survey2..aku tgk la..BAJU MELAYU MERAH..dan BAJU KURUNG FESYEN MERAH..mana tahu ada yg cantik..ada aku AIM..3 baju aku AIM tp sampai sekarang tak jenguk2 lagi baju tu..malas..tapi aku sempat amek gambar utk hubby aku punya..tu pun kalo dia nak..

ala-ala cheongsam giteww

merah nya mak ngahhh

Harga dia RM145.00..ermmm..not bad la..ntah murah ke mahal..sebab kalo bapak dgn abg aku sllu buat je kt tailor kami..erm..takpe, nnti pk..jalan punya jalan aku tasambar apepun..aku sambar ni (sila tgk gambar di bawah) je..lagipun lama dah aku  mengidam benda alah ni..ALHAMDULILLAH..finally dapat rasa jugak..not bad la..tp belum boleh jadi makanan kegemaran aku lagi..-__-"..

yummehh..PAVLOVA

ALHAMDULLILLAH

Haa..yang ni plak RM3.00..hik3..rasanya org yg sama la...org yg buat macaron bulan 2 haritu..bulan 2 tu aku teringin makan macaron..sib baik jumpa..erm..ok, tu pun belum boleh jadi makanan kegemaran aku..kurang sedap..makanan org kaya kot.ahaks..! -__-"...

Pastu kiteorg ronda2 dalam PKNS dan SACC MALL..hurm..takde yang menarik..pastu balik dgn keadaan sakit pinggang..hahaha..lawakkk!!!

OK, ini cerita JUMAAT lepas..JUMAAT ni pulak, aku lewat 40 minit ok..aku sampai opis dalam 8.42 pm..kau ada???tak da kan!!hahaha..penat sgt kot..ntah apa yg dipenatkan aku..hurmm...:)

0 juta org yg syg saya: