Friday, 3 August 2012

BBQ LAND & STEAMBOAT BUFFET

Hm..ok, Sabtu lepas plak..aku dgn husband aku berbuka dengan kawan dia..Nardianto [sory KAK MAERY, siapa suruh balik kampung..:p]..aku teringin nak makan steamboat..so, kiteorg g lah kat BBQ LAND & STEAMBOAT BUFFET..erm, rasanya NOT BAD la..tp, belum dikategorikan sgt sedap bagi aku dgn laki aku..erk..cerewet...hahaha...kiteorg makan sampai pecah perut..tapi aku dulu mengalah sebab kenyang sgt..mcm2 kiteorg ambik..udang, ketam, daging, ayam, hot dog, fish ball dan banyak lagi la..pastu pencuci mulutnya ialah ice cream..kita boleh ambek sebanyak mana yang kta nak..!! satu kepala RM22.00..erm, standard la tu..aku nak share gambar sebenarnya...NAH!

ON THE WAY..(syok sendiri)

masih sunyi sepi..




0 juta org yg syg saya: