Friday, 10 August 2012

Happy Anniversary Yang Ke Lima Bulan BeeBee

Salam, hye uollsss...semalam aku dgn hubby aku celebrate anniversary kami yg kelima bulan..wee, alhamdullillah dah 5 bulan usia perkahwinan kami..perjalanan masih panjang..apapun, i love u so much bee..!!mwaah2..!! (tetiba)..tahu tak ape yg kami buat semalam? hahaha..husband aku bwk aku main paintball kottt..hahaha..dia ajar aku..biasalah baru first tyme kan..so, mcm kekok sikit..takpe slow2..bbelajar pegang marker, belajar shoot target..belajar menyorok..yg aku tahu elak pallet je..ahaks..!ramping laki aku..sian dia..ekeke..tp, takena juga..husband aku ckp..selagi ko takena rasa sakit tu ko blum break the wall..mksdnya belum dpt pecahkan ketakutan..yelah aku takut lebam2..haha..sakit..perempuan sungguh..aku tatahu kenapa aku jadi mcm ni..dulu aku seorang yg lasak..aku suka aktiviti yang mencabar..hm, sekarang? ntah la..sgt keperempuanan..!!PELIK..!! tp, husband aku sonok pulak mengajar aku..hehehe..lepas abis main, kiteorg pun singgah MCD..sebab aku nak makan HORLICK MCFLURRY..lepas tu aku jumpa vanilla toping chocolate..so, aku belikan utk my beebee..dr aritu lg dia cr benda tu..so, aku beli je terus...weeeeee..kami balik dlm keadaan kurg penat..pai umah..mandi2..pastu aku trus tido..penat katanya..hik3..laki aku dok main game boxing..sabar je lah..hihihi..apapun im happy syg..as long as u beside me forever and ever..I LOVE MY HUSBAND..(AIRMAN HAVIT) with all my heart..#jiwangkaratbetegar...-__-"

game onnnnnnnnnn...
beebee punyaa

mine {gmbr curi dr google}..tasempat nak amek gmbr..rakus sgt..

0 juta org yg syg saya: