Wednesday, 15 August 2012

Sangat Sangat Kuciwa




Pergh, meleleh tak air liur tgk post aku ni..semalam la kau carik benda laah ni jugak..tp, tak jumpaaaa..frust..semalam aku tamakan nasik kot..kuciwa sgt2..husband aku ckp nanti lah kita cari k..kedai tu tutup..hari ni aku nak makan jugak..ekekeke...SIAKAP TIGA RASA @ SIAKAP MASAK PEDAS..yummeh..!!aku teringin sebab aku tgk blog sorang minah ni..post dia mkn benda ni..mak aii..punya lah isi dia putih..pastu sedap sgt je rupanya..hi3..harap2 malam ni jumpa kedai yg ada jual ikan siakap ni..-__-"

0 juta org yg syg saya: