Wednesday, 15 August 2012

Keranamu Kurma Chocodate

Hallu...semalam aku shopping sorang2..aku nak g carik kurma chocodate abg aku sebenarnya..kalo ikutkan shopping mlm ni tp aku taknak la crk benda tu je dah berjam2..nanti bising husband aku so aku amek keputusan g sorang2 mlm tadi..sib baik husband aku bagi..tapi, ada time tau..dia bagi time sampai kul 9.30 pm je..ape lagi kalutlah aku..dia pesan hati-hati dan jangan lama sangat..baiklah syg..dalam kul 8.30 pm kot aku sampai situ..punyalah ramai orang..kaki aku dah sakit..nyesal pakai slipper tu..hmmm..cari punya cari tajumpa pong...aku sempat sambar biskut je..so, mlm ni takyah shopping biskut lagi..shopping brg family jer..apalah kurma tu..abis tempat aku cari..takderr..ari ni aku nak g cari lg kt Giant and Tesco..selagi daya ku mampu akan ku gagahi juaaa...demimu abgku Botet..-__-"..



0 juta org yg syg saya: