Wednesday, 15 August 2012

mALas BetUL..tapi..

Hye..malas betul tp aku suka update xtvt yg aku telah buat even pun dah beberapa hari berlalu..whatever la..blog aku suka hati aku..ekekeke...

11 Ogos 2012
Malam tu kiteorg berbukak puasa kat Mud Trekker anjuran JOM PAINTBALL..hm, sambutan yang kurang hangat dari ahli-ahlinya..team husband aku..dua org je dtg kot..Abg Mad dan laki aku..ala sian nya..aku dan laki aku haritu gerak dalam jam 5.00 pm..sampai2 pun nak dekat waktu iftar sebab jem..menu bebrukak puasa malam tu ok jugak..nasik, kari daging, sayur campur, ikan masin,satey, beef, chicken, hot dog, ayam goreng berempah..erm ape lagi erk..lupa dah aku..-__-"..kiteorg balik dalam pukul 1.00 am kot..haish punya la reput bdan..yang menonton ni pun reput apatah lagi yang memain..:)..sampai rumah trus pengsan..

12 Ogos 2012
Pagi Ahad tu kiterg g Selayang..adelah benda nak buat kat sana..takleh nak huraikan kat sini..ekeke..sebelah petang pulak aku dgn husband aku g berbukak dgn kwn dia..si Asz.punyalah kalut nak cari tpt berbukak sebb semua full..hm, last2 g beli air n ong tow fu dulu buat thn perut..sebab nak mkn chicken chop kt D'One Steak..ekekeke...dalam kul 8.00 pm baru kiteorg g kedai tu balik..alhamdullillah..ramai yg dah balik so ada tpt kosong..makan punya makan, aku dpt isi ayam yang liat..hmmmm...menyampah aku..lepas je mkn tu, kawan dia belanja karaoke..wuhuuu..2 jam kot..tapi, mcm lama je kami bertiga kt dalam..rasanya org tu lupa set time..punya lah penat menyanyi tp tak stop2..lebih 2 jam tu..disebabkan keesokkan harinya Isnin, so kami buat keputusan berhenti takat pukul 11 lebih je..hahah..kalo tidak..-__-"..hahaha..what the day ok..pastu aku dgn laki aku pun balikk umah..cam biasa, balik2 terus pengsan..-__-"

0 juta org yg syg saya: