Wednesday, 15 August 2012

Memanjakan Rambut

Hallu..semalam lunch hour aku dgn Kak Bunga g treatment rambut kat Hani Salon (kalo tasilap aku nama dia tu lah)..mula2 aku sorang nak buat, bila mcm org sikit pastu da promotion tu, Kak Bunga apa lagi..join sekaki la..ekekeke..sempat jugak aku tanya kat akak salon tu..erm, kalo rambut aku ni nak buat rebonding makan jugak RM300 lebih..baiklah..rambut pontianak katakan..-__-"..kiteorg masuk ofis dalam 2.30 pm kot..kalut bebenor kami berdua nak balik ofis..hahaha..lambat setengah jam..ekeke..ok lah harga kat situ..balik je kerja...



"Bee, lembutkan.."

"Takde ape perubahan pun sayang.."


Sebenarnya husband aku pernah bersabda : - 

 "Tahu tak, membawa suami g treatmenst rambut itu adalah satu penyeksaan sebab terlalu lama" [Baiklah suami ku sayang]


0 juta org yg syg saya: