Thursday, 9 August 2012

SABTU yg awsome pulak

Halluuu...ok, nak story sal ari sabtu pulak..ari sabtu tu kami shopping baju raya..mula2 hubby aku ckp nak g JALAN TAR je..utk pertama kalinya aku menolak..sebab penat pastu nanti jem..pastu nanti byr parking..so, aku ajak dia g Plaza Alam Sentral je..situ pun berlambak jugak baju2 raya kot..dalam kul 12.30 pm rasanya kami kuar dr rumah..parking kt tpt aku..(tpt parking Dato' la..free gittewww)..hahaha..mula2 shopping baju husband aku..aku dah target dh baju dia tp just aku nak tunjukkan dekat dia je lg..kedai tu kat tepi Quality Hotel..pergh, punyalah ramai org..sib baik la dia berkenan..erm..rasanya aku pernah post kot gmbr baju tu..takpe nanti aku pos lagi..hihihi...pastu cari tudung utk  mak2 kami..2 psg seorg..adil dan saksama..kannn..hihi..pastu carik baju aku pulak..baju tu pun aku dah aim..husband aku pun mcm berkenan dgn baju tu..so, aku ambik je..so proses pemilihan tak la lama sgt..sbb ptg tu kiteorg berbukak kat umah Ekin & Mad..kena gerak awl..so, plan nak g OU ditolak ke malam hari..lepas berbukak kt umah dieorg baru pergi OU hubby aku cakap..hm..

red ridding hood..-__-"

Dalam kol 6 lbh jugak kiteorg pai umah Ekin..bawak buah je sbg pencuci mulut..confirm2 yg lain bwk kueh kan..Ekin masak ayam masak merah, sayur kacang panjang berhati, pajeri nanas pastu puding mangga..10q ekin..:)..kenyang nak mampus rasanya..abg Mad takde sbb ade kerja so Ekin sorang je la melayan kami..pastu dalam kul 8.30 pm, aku dgn hubby aku nak gerak g OU..nak cari kasut raya aku lagi..yeehaaa...sib baik la tak jem sgt dan senang dpt parking..kira nasib kot..mmng nak jimat masa..cari map..pastu cari NOSE 0r VINCCI...ok, masuk2 je trus nampak NOSE..ok, kiteorg pun masuk NOSE..hurm..takde yg best..pastu masuk VINCCI..perghhhhhhhhh..mcm tpt pelupusan sampah..ramai sgt kasut dan ramai sgt org..kasut sampai tak tersusun kt rak..haish..aku sambar high heel dgn selipar..of coz la murah..hahaha.2 rm64 ..:p..pastu blaaa..g selayang mall jap, tgk abg mad tournament paintball...dlm kul 1 camtu kiteorang balik..fuhhh, what the day...

p/s : brg2 bpk, nenek, abg dan adik2 je lg lom cari..aduyai..dan biskut raya..hmmm..

0 juta org yg syg saya: