Thursday, 9 August 2012

tuti fruti

Heehee..semalam aku teringin sgt nak makan makanan org kaya ni tuti fruti..dalam kul 9.30 pm husband aku bawak la g tuti fruti..tp dia tak tau jln so aku yg drive..tengkiu encik suami..ekeke..mengidam ke ape aku ni..aku ambik perisa yam + mangga..pastu letak cokolet rice, cokelet chip, cornflake, buah peach dan stoberry sos...hm..tu je dah rm13..tak pe arr..nak makan kan..apepun alhamdulillah..tercapai..tggl meat ball je lagi tak capai2 nih..hmm..hihi..tp semalam org lain tgh bz dptkan BASKIN ROBIN free..kami g tuti fruti..ape sgt lah seskop BASKIN ROBIN tu..bukan nak sombong tp nak berbaris tu menjadi satu hal atau isu bg kami suami ister..-__-"


lets tuti the fruti

yummeh..

0 juta org yg syg saya: