Friday, 21 September 2012

Buat baik dibalas baik...

Haluuu..arini aku nk story sal owner umah sewa kami yg sgt 'baik hati'.nak di jadikan cerita...smlm waktu balik kerja,mcm biasalah aku scan kad parking utk masuk parking kt dlm kwsn pangsapuri..tit tit tit..smpai 3 kali kot..penghadang jln tu tak leh bukak..hmmm..pastu guard tu tnya sambil bwk kertas..aku gtau la alamat umh..pastu dia cek.."maintenance blm byr"..dlm hati aku..wtf..!! Ptg tu jgk aku dgn husband aku trus g pejabat maintenance tnya sal umah..mmng sah la..si jenglot tu tak byr maintenance umah..3 bulan..wth!!jenglot tu penipu..lahanat..sbb tiap bulan kteorg akn msg dia dulu..nk tnya maintenance byr trus ke atau just bank in dia..lahanat tu ckp just bank in dia..tp,tgkla..apa yg dia dh buat..kereta dh tak leh parking dlm..dah la aku tgh mengandung ni...aku doa org mcmtu tak akan aman idup dia..smpai laa ni pun agreement tak bg2..hm,supaya kau senang nak halau kamikan??!!!..ptg td husband aku kol dia..mula2 dia jwb pastu letak..kol kali kedua tak jwb2..pastu dia msg -sy tgh meeting..kalau nk cpt byr dulu nnti tolak duit rumah..- mcm haram- sbb husband aku tnya sal byrn maintenance..tu yg jaharu tu jwb mcmtu..huhhh..jgn smpai aku bersuara lantang...dia igt ujg bln dpt duit..tu je..wtf!!dah la..bye!!

macam nak cekik2..

0 juta org yg syg saya: