Wednesday, 19 September 2012

i'm preggy..!!

Salam..ya allah..memang bersarang la blog aku ni..lama bebenor tak update blog..takpe, lama2 pun ada gud news..nak tahu tak? tak lama lg aku bakal jadi Mummy..oh, yeah! Begini kisahnya..aku mengadu kat husband aku, mengapa period aku bulan 9 ni lambat..sepatutnya dalam awal2 bulan haritu..husband aku cakap releklah..kalo nak kepastian, g beli pregnancy test..aku mula2 tak nak sebab aku fikir mungkin lewat sikit kot bulan ni..tapi, dia paksa2 aku beli..dah la paksa beli..paksa pulak kencing..ha3...pas aku kencing aku soh dia tgk..DOUBLE LINE ok..maksudnya aku berbadan 2..kihkihkih..alhamdulillah..husband aku seronok tak terkata..takeruan dia...tatentu arah..terus tanak merokok depan aku..(ye ke?)..pastu dok sibuk pk nama baby..-__-"..malam tu aku dan dia takleh nak tido..ntah lah..tk thu apa perasaan tyme tu..hujan lebat guruh segala mcm..aku nak g toilet, husband baik hati plak offer diri teman..kih3..berita gembira tu sudah kami khabarkan kpd kwn2 yg terekat..husband aku dok post dalam facebook kot..pastu post kat whatsapp (group kucar-kacir punya chat room)..punyalah riuh..ptt lah aku selalu lapar..makan sekjap lapar..makan sekejap.lapar..ada org dlm tummy aku rupanya..oh, comelnya..!family kami pun dah thu pasal ni..pelbagai nasihat diberikan..pjg lebar rendah pendek..semua cukup..hik4..


0 juta org yg syg saya: