Friday, 28 September 2012

JuMaat SudAH mARI



aLHAMdulilLah..last day berkerja dalam minggu ni..yahuu..esok sabtu dah..leh aku relek memanjang (kalau)..tapi esok aku and hubby ada kursus keusahawanan..demi masa depan, akan kami pergi juga kursus itu..hehehe..ari ni bos takde..(hari2 bos aku takde)..bukan apa, dia MC (15 hari nok)..aku lah bos, aku lah Dato'...u hep?? hahahaha...so, masa yg ada ni aku buat la kerja2 yang agak "berfaedah" sikit..3 ari lepas aku dgn hubby g jumpa doktor..nak scan baby..hm, tapi kuciwa sbb doktor cakap dalam umur 3 bulan baru leh scan..baru nampak jantong..buat masa ni tahan dulu perasaan nak scan (ini tipu)..doktor just bagi vitamin je..entah vitamin ape..kaler pink gitu..semalam aku lupa makan..sekian terima kasih..hari ni mesti igt tau..sbb sian anak mummy...after g cek up, aku ngan hubby g tgk wayang..cerita Resident Evil 4..asyik terkejut je nok..menyampah aku..tapi, cerita dia mmng best siot..RE4 baru aku layan..1, 2 & 3 talayan pon..haishhh..kiteorg g nonton kat Space U8, Shah Alam..8 org je dalam wayang tu..isk3...tp, sejuk nya nak mampuihh..sib baik bawak jaket..hurm, hari ni plak apa aktiviti ye...haaaaaa..hubby aku ckp, kwn dia nak belanja nomnomnom..alhamdulillah..rezeki baby..tp, tak tahu jd ke tak..tggu je lah..hik4..(tamalu).tajadi pun x pe..jadi pun xpe..tp kalo jd aku taknak lama2..huarggh..penat dennn..ni pun dh mengantok.hm..erm, nnti sambung lg k..no idea ni..nak cantikkan blog ni...bai bai bai..!Salam.

0 juta org yg syg saya: