Monday, 24 September 2012

Untuk Yang Kedua Kalinya..

Astgfrlhzim...nauzubillah..hanya itu yg keluar dr bibir aku pg td...

"Wooo...woo..wooo..," husband aku menjerit tyme tido..Aku punyalah terkejut..tyme tu azan subuh tgh berkumandang..aku menampar lembut muka suamiku.."Bee, bee..bgn..astgfrlhzim astgfrlhzim..", sambil menyapu muka husband aku dgn tgn..supaya dia sedar dr tido..Rupa-rupanya dia mimpi buruk..Masyaallah..Husbnad aku cyter dia mimpi aku kena rasok..

"Tyme ya kita nak tido, ayg soh bee tutup lampu..so bee tutup la lampu.Bila bee tutup lampu mata ayg terbeliak besar..terus bee padah dlm ati..pahal gik ngan bini ku tuk..Ati bee sik sedap..lalu bee on gik lampu..ayg ok plak..tido dlm keadaan tenang..lepas ya ayg soh bee tutup lampu gik..bee tutup la..pas ya bee toleh kt ayg..darah ngalir kuar dr mulut ayg..mata ayg dah hitam dah ngan terbeliak besar..keadaan ayg tyme ya terapung kat udara..kai kt dinding..(mcm cerita Congkak)..pasya bee soh ayg tgk sndirik dlm cermin..ayg terpinga-pinga jak..pasya tiba2 bilit kita jd itam kat 2 penjuru..hitam memanjang..lalu bee jerit2..bee dh marah gilak tyme ya..sbb duak kali dh masok dlm mimpi yg da kaitan ngn ayg..mun bee yg kenak rasok sik pa..tok ayg yg kenak..ni x pns ati bee..bee jerit kuat2 "kuar...kuar..kuarrr.."..pasya terus ayg bgnkan bee..."

Mcm tu lah cyter husband aku kt aku..meremang kot bulu roma dia tyme story kt aku..aku pun tkut la...just tkut itu petanda org nak hantar sihir ke ape ke..Nauzubillahiminzalim....Ya Allah yatuhanku lindungilah keluargaku dr sebarang kejahatan..AMIN..



baby tgh berdoa..=)



0 juta org yg syg saya: