Thursday, 25 October 2012

KFC bangang..

Salam Khamis..hm, nak cyter sal kebengangan aku semalam..balik tu aku g beli KFC kat Plaza Alam Sentral..teringin la katakan..mula2 igt nak makan kentang putar je..tgk nasik mcm sedap..soa ku order la..NASIK AYAM KFC..ntah ape bende nama dia...lepastu utk husbandk aku, aku order DINNER PLATE..Ssemangant sungguh aku balik rumah dengan harapan nak makan2..perut tersgt2 lapar..sampai je rumah...husband aku aku terus ajak makan..sekal dia bukak plastik..NASI takde pastu dia bagi SNACK PLATE...wth...!!aku panas hati..sgt2 panas..sampai husband aku terdiam je..aku ckp kt husband aku tggu kt rumah..aku pergi tukar..aku tukar baju pastu bawak balik plastik  yang berisi makanan yang salah tu....sampai je sana...aku memang masuk KFC dengan muka singa kot..aku letak plastik atas kaunter...aku cakap.."SAYA ORDER DINNER PLATE, AWK BAGI SY SNACK PLATE..LEPASTU AWAK TAK BAGI SAYA NASIK"..perempuan tu jawab lah, "saya ke yg ambil order tadi?"..."ye awak, tadi saya pakai baju kurung dengan tudung" jawab aku..dia pun pergi suruh kwn dia ambil nasi..kawan dia senyum2..aku tahu dia buat muka sebab dia bagi aku belakang kan..so mana nampak muka jahanam dia tu...lepastu dia ckp "SPICY TAKDE KAK"..aku jeling aku tgk betul2 muka dia dan cakap.."SAYA NAK SPICY"..pastu di jawab - "kena tunggu sejam"..lama aku diam sambil tengok muka dia betul2..."OK, ORIGINAL JE"..pastu dia bagi balik plastik dengan muka macam haram.."SORRY"..aku jawab dengan jelas perkataan "TERIMA KASIH" tu....panas hati aku..sampai semua traffic light aku langgar..puihhhh...astgfrlhzim..


0 juta org yg syg saya: