Wednesday, 24 October 2012

Menjelang Hari Jadi Sebelah Jiwaku..

Halluuu..nak dijadikan cerita..minggu lepas tanggal 16 Oktober adalah hari jadi Encik Suami saya...ngeee..takde pape yang menarik syg...i'm sorry..huhu..aku just bawak dia g makan2 kat Flaming Steamboat..pastu belikan dia cake dr Secret Recipe..tu pun salah perisa cake aku beli..sadis kan aku
sebagai isteri..cake kegemaran suami pun aku boleh lupa..hu3..ampun bee..hehehe..malam Selasa tu, habis je Julia..aku dgn hubby aku gerak terus g Flaming Stemaboat kat Seksyen 32, Shah Alam..sib baik la tak hujan..hu3..perut pun dah lapar...aku dah buat tempahan awl2 pagi tu..takut penuh..sllu tgk kat blog2 org sentiasa penuh je tempat tu..hehehe...ya allah, kami makan sampai perut nak pecah kot..hahaha..sian hubby aku..balik je dr situ tak leh nak bangun..duduk je..sakit perut sebab kenyang sgt..sib baik aku ok je..tp takle bla la sebab aku dok ambek yang ala cucuk-cucuk tu..ala, yg ada angry bird segala mcm tu..tu la...terpengaruh dgn kaler dia kan...kalo tahu ambek udang ambek ektam ambek kerang..ambek semua makanan laut yg ssh nak dpt..baru tak rugi..hu3..tapi, takpe..insyaallah next tyme pergi lg bru tahu cr makan yg betul..ni kan first tyme..so, takpe..yg penting aku dpt mkn ais krim kegemaran aku....peppermint..5 kali tambah kot aku makan benda alah tu..hik3..hubby aku suruh aku mkn smpai puas..baiklah encik suami..apepun aku nak share gambar kiteorg mlm tu..tapi tak la byk sgt..sikit je..yg lain aku dok curi kt website org lain..hahahaha...





Ucapan untuk encik suami saya yang saya sayang dan saya cintai..I LOVE U MORE THAN U KNOW SYG...love me lyke i love u..mwahhh..from mummy n baby..ngehngehngeh..!

0 juta org yg syg saya: