Friday, 5 October 2012

thinking...


Halluuu..talam lg birthday suami tercinta..nak bagi ape erk..aku kira nak bagi benda yg dia suka..malas pulak nak surprise2..kang surprise2 kang dia tak berkenan..better tanyakan dr benda yg aku beli tak terpakai..dalam fikiran aku ada macam2 nak bagi kat dia..maklomlah...1st year sambut birthday sebagai husband org..:D..aku rasa nak bagi baju paintball dgn selipar untuk laki aku..sian plak aku tgk selipar dia..sob sob...so, aku survey2 la kan..kat zalora.com or mana2 website..kat zalora aku jmpa yg bawah ni...
Gladiator sandal for men...aku suka la tgk ni..comel je kalo laki aku pakai...nanti lah tnya dia balik..suka ke tak..tkut tak terpakai..lgpun aku tak tau sgt bab size2 ni..size UK ke Malaysia ke...


Ni pun lawa tapi mana nak cari..yg atas tu kat zalora tp lakiku kurg berkenan..ada satu tadi dia berkenan..tetapi sudah di sambar org and takde size..hurmmm...

Nak bagi ape yee..husband aku ckp tak payah la..janji aku ada dgn dia tyme birthday dia..so sweet..I LOVE U BEE..! eh..We love u bee..(including our baby in my tummy)..love you forever and ever..until I die..hmm..sob sob..:D


HAPPY FAMILY FOREVER..:D







0 juta org yg syg saya: