Monday, 17 December 2012

ahad yg awsome

Haii..mak aii..sakit bebenor kaki aku berjalan semlm..semlm aku g jumpa kwn aku..si Yon..dia dtg dr Bintulu..jumpa bapak dia kat sini..diaorg 4 adik beradik..so, ahad tu g la jmpa dia..tasangka pulak Kak Ct ada sekali..Kak Ct ni sekelas ngn aku tyme darjah2 dulu..kami kira rapat la jugak kan..hik3...long tyme no see maaa..mula2 kiteorg masuk lah theme park yg kt dalam time square tu.sekepala RM38.00..tp aku RM20.00 je sebab mak buyong..dan tidak dibenarkan main apa2 permainan..so, aku dapat tag Guardian jer...hm, boring..(kalo tak mengandung pun takdenya aku nak main benda2 alah tu..yg boleh mencabut jantung aku..)..ahaks2..masuk2 je dalam theme park tu depa main DNA MIXER..ahaks..sgt lucu ok..jerit2 bagai org gila..hahaha..aku gelak sakan kot...then, diaorang main spinning orbit kalo tasilap aku..aku tukang tgk jer..mana boleh main..kesian baby aku..hik3..ok, lepastu kiteorg masuk bahagian budak kecik..kat situ adalah game yg agak slow yg aku boleh main..hahaha..aku main 3 game je..jap g aku upload gmbr ye..hahaha..lawak..masa kecik mana sempat naik semua tu..dah besar ni baru la naik kan..sgt awsome rasanya..terharu..last sekali..dieorg main roller coaster..oh, man! itu mmng aku tak akan main sampai bila2..sebab aku pernah main benda alah tu..ya allah..rasa tercabut nyawa dr badan kot..nauzubillah...aku just terpikir benda penahan tu terlepas..tu je..yg lain belakang kira..apapun i'm happy dpt jumpa yon..2 mggu lepas mama kila..mggu ni aunty yon..next week siapa pulak..yeahh..kita tggu dan lihat..yibbaaa...meh2 tgk gmbr aku yg gediak sakan..ngeeeeeeeee...

Kak Ct (old friend)

nai crazy bus..berada di awang-awangan

~us~

~girlfriend~

1 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

bestnye.. akak dah lama tak kuar dgn geng2 pempuan... semua dah dok jauh2