Friday, 7 December 2012

akhirnya..alhamdulillah..

Hm..semalam aku dok borak dgn laki aku..tetiba laki aku bukak cerita..

BEE :Sayang, si A ada cerita yang si N ni dah nak kahwin.

ME :Ye ke..?betul ke? dgn siapa?

BEE : Kahwin dekat Su**&(&*^..ntah dgn siapa..elok lah tu..takde nak ganggu hidup bee lagi

ME : Pasai pa kahwin kat situ?

BEE : Laki dia bisnes sana..baguslah tu kan...

ME : oWHHH..

Dalam hati aku..eloklah tu kahwin lah kau..takde nak ganggu idup kami laki bini lagi..waktu bercinta/bertekol a.k.a tunang dulu bukan main kau ganggu perasaan aku kan minah..kau pakai gmbr laki aku letak kat primary photo..ko cantum lah gmbr kau dgn dia dan emak kau..aku sabor je..aku pun jnis mls nak tnya laki aku tyme tu..ala..baru BF kot aku pk..tp, sakit hatinya..ALLAH saja yg tahu..ada kot 5 6 kali dia pakai gmbr laki aku kat primary photo dia..aku yang tunang dia sendiri pun 1 ke 2 kali je pernah pakai gmbr bersama dgn husband aku..pliz lah..so, aku doakan kau bahagia dgn laki kau ye..jgn dok canang cyter aku rampas BF kau (a.k.a dah jadi laki aku sekrg)..alhamdulillah..semoga hubungan kami kekal sampai jannah..ameen..!!

0 juta org yg syg saya: