Tuesday, 4 December 2012

Bibir Kering..:(

Hallu..aku ada masalah la dgn bibir aku ni..sgt2 kering..kadang2 tu tgn aku gatal jugak nak mengopek2 kulit kering tu..pastu berdarah..mula lah nampak mcm bibir hantu..hahaha..erm, aku nk try produk ape ye utk rawat bibir aku ni..Sabtu lepas, Kak Kelvin (kwn mama kila) ade promote aku produk Mary Kay..dia bg aku try la lip mask n lip balm Mary Kay punya produk..nampak ok..ye lah bru skali pakai..lepastu dua tiga hari kemudian dtg balik..erm..tggu de duit la aku nak try lagi..tp, nk tgk produk mana sgt berkesan..malu nak kuar rumah dgn bibir kering cam gini (ayat sadis betul)..hahaha...jum layan post aku kt bwh ni..hmm..


SATIN LIP MASK SET (ini yang aku tulis kat atas tadi)

10-235100 Satin Lips MASK, 8G - RM45.00
10-871300 Satin Lip Balm, 89 - RM35.00

Hanya perlu guna seminggu sekali sudah cukup untuk mengekalkan kelembutan bibir agar ia tidak kering dan terkopek kulitnya.

Selepas disapu pada bibir, biarkan selama 5 minit, kemudian cuci dengan air perlahan-lahan.

Anda akan dapat merasai betapa lembutnya bibir anda. Kekusaman pada bibir hilang.

Kemudian sapukan lip balm.

Selepas itu, lihatlah perubahan pada bibir anda.


LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT

RM25.00

Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas,sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d'herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, munggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Ada lagi tak produk lain yg sesuai utk masalah aku ni..aku dok jmpa ni jer..hmmm..nnti lah try..teruk bebenor rupa bibir aku ni..koyak2 darah2..hmm..sedih..:(

0 juta org yg syg saya: