Wednesday, 5 December 2012

oh mee rebus..

yuhuu..baru balik dr lunch..td lunch kt PKNS dgn Kak Bunga & Kak Kashah..aku teringin nak makan mee rebus..ntah tetiba..hahaha..mula2 ingatkan nak carik kt depan Plaza Alam Sentral, then Kak Shima gtau kat PKNS ada tgkt 2..nama2 yang aku sebut tu semua PA2..hik3..so, kami bertiga pun pegi lah kat situ..not bad lah rasa dia..just mcm sikit je aku tgk..amboi, abistu kau nak byk mana leha..sikit tu pun dh ckp kenyang..hik3...aku order la mee rebus dengan air oren..yummeh..tp, oren dia manis..takpe..telan..syukur alhamdulillah..janji lepas hajat..:D..lepas ni anak mummy nak mkn ape syg? {gedik}..anak mummy ke mummy nye...hahaha...takpe2..selagi benda boleh cari, aku cari dan makan..jangan rasa nak mkn tp tak mkn2..kang leleh air liur anak aku..ngee..:D..

gmbr mee rebus aku cari kt google..10q en.google..:)

ni pun gmbr curi..ni lah kedai dia..kat PKNS, Tingkat 1

2 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

sedap tak? next time kena rasa.. almaklum tgh diet.. sobb sobbbb..

eh tp nnt kita gi yg kt kedai kebab ape tu.. patut akk order kat situ.. see skrg dh lapo balik hahaahah

mRs.aiRmaN haViT said...

kann..td suruh tapau tak nakk..oryte2..erm..next tyme ye..aktiviti kita memakan je..haha..ni pun lapor balik