Thursday, 6 December 2012

sushi giant vs sushi king..

Salam..ngee..before buat kerja, jln2 dulu kt blog smbil update2..tgk tajuk dah tahu kan..hik3..actually, dr minggu lepas lagi aku nak makan sushi ni..tp, hasrat tu aku pendam dr husband aku..kihkih..nanti2 lah..tp, semalam aku berpeluang menyatakan hasrat aku..sebab hasrat kami hampir sama..tyme kat rumah aku tanya hubby aku, dia nak makan apa mlm ni..dia jwb..
BURGER KING..

gambar hiasan
aku ape lagi terus cakap..AYANG NAK SUSHI KING..TAK SUSHI KING PUN XPE..SUSHI GIANT KE..JANJI SUSHI..

gambar hiasan
then, husband aku pun bersetuju..singgah g beli sushi dulu baru g burger king kemudian..tapi, dalam giant tu hubby aku dh lapar sgt2..dia ckp, next tyme la mkn burger king..makan kfc je lah..dia malas nak drive dah and malas menunggu..so, dia pun mkn kfc je..skali dgn aku pun mkn KFC..-__-"..mula2 aku tak nak KFC, aku nak butter chicken kat Chicken Rice Shop tapi sayang..dah habis..ermm..keknekponek..makan je la KFC..

~gambar hiasan~
~HIS~
Alhamdulillah..kenyang...sampai rumah bukan aku sentuh pun sushi tu..haha..aku trus baring2..pastu tido..pg td baru sempat nak makan..hik4..sushi giant king..hik4..

TADA...

SUSHI GIANT KING
p/s : next tyme SUSHI KING ok bee..? :p..patutlah laki aku nak mkn burger king..kt tv dok asyik iklan burger king..burger baru ntah apa nama tu..haha..baiklah..!
OK.
Bye..!

0 juta org yg syg saya: