Monday, 17 December 2012

Tak Boleh Kasar...

Salam...halluuu..BLACK MONDAY..tetibaaa..hahaha..penat aku minggu ni..bz memanjang..tp, nak share sal husband aku yang nak buat surprise tak menjadi..ahaks..!! lawak la husband aku..dia sendiri yg pecah tembelang yang dia nak buat surprise..haishh..dia ckp mcm ni.."bee sbnrnya nak buat surprise kat ayg..nak suruh ayg bukak laci dlm kereta tu..then, tetiba ayg jmpa handset.." - aku tergelak..aku tnya kenapa tak jadi surprise..? "hm, bee bz sgt hari ni smpai tak sempat singgah kedai .td g lawat field..pastu teman kwn g ambil road tax..so, nnti ye syg kita beli henset ayg.." tp, awal dah dia pesan lepas ni jgn kasar sgt pakai nset..kalau rosak lagi dia nak belikan aku NOKIA 3310 jer..bukan aku kasar pun..dah BB tu nak rosak..dia tergelak bila terigt aku dok baling2 BB aku dulu lepastu aku letak minyak panas kat BB aku..konon2 lepas baling tu dia sakit..lepastu aku kasi silotep satu bdn BB tu..(perasaan geram menguasai aku tyme tu..mana tak mcm org gila)..bila aku igt balik aku pun tergelak..ahahaha..husband aku senyum2 je...so, lepas ni..hati2 pakai nset baru...nset nak pakai lama..bukan nak tukar 2 3 4 kali..kalau org kaya takpe..baiklah encik suami..apapun..tengkiu syg for the present.love u so much..!!

p/s : ptt lmbt bg hadiah..tgh kutip duit beli nset utk bini pengasar..tetttt

2 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

ape laa.. patut continue jela hajat tuk surprised tu... haahahh..

mRs.aiRmaN haViT said...

cuak kot..tkut bini dia ckp tak bagi2 hadiah..pastu tkut bini dia mintak dgn yg lain..erk..hahahaha...