Friday, 4 January 2013

DAGU MODJO PATAH

Hm..dgr tajuk mcm sadis je kan..ini lah akibatnya kuat berjalan..mcm ni..bila erk tak igt..tp malam Sabtu atau Jumaat kalau tasilap aku..hubby aku ajak g survey tpt main PB kat Klang..lupa aku nama dia..astga..mmng aku mempunyai penyakit LUPA..byk mkn semut rasanya..kihkihkih..kami guna GPS je pergi situ..mak aii..punyalah jauh nye jln dia bwk..dhlah jauh ..berlobang2..jem..sesak..sempit..tp, sampai jugak..tak igt sampai dlm pukul berapa..takde org main..sbb kalau nak main kena booking..dia bkn mcm kt MAPAAC..dtg2 terus boleh main even takenal org situ..hehehe...ok, aku terigt la seafood kat Port Klang..aku g GPS..aku menyatakan hasrat kat hubby aku tp bila tgk jarak mcm jauh sgt aku kata tak payah kt hubby aku..tp, hubby aku ckp dah alang2..pergi je lahhh..ok.set GPS.jalan stil lobang2...sampai lah ke suatu kwasn kilang..tyme tu jalan agak menurun sikit (kereta turun bukit)..so, agak laju la jgk..punyalah tak nampak lubang sebesar kereta kancil kt depan kami..dah la kereta waja kat belakang kami pun laju..kalo hubby aku brek confirm2 la kena radak dr belakang..so, laki aku terpaksa tempuh dan kereta waja tu lepas..*haram*...trus kami berenti tepi jalan..tgk bumper modjo dah patah dua..satu tertinggal kat lobang tadi..satu lekat lagi kt bdn modjo..hubby aku dgn muka kesal terus cabut yg tertinggal tu..dan tinggalkan kt tempat kejadian jugak..yg sedihnya...kaber ori bumper pun pecah..uhuk3..tgk, duit lagi..haishh..spot lyte pun dah mcm pecah..tp tak pecah..laki aku thn pakai silotep..syahdunya tgk modjo..aku rs bersalah..di atas keinginan aku semua lah ni..*salahkan diri sendiri*..tp, kami tetap teruskan plan kami utk mkn kt situ..dgn perasaan sebal.kami buat2 lawak..actually, kaber perasaan sebal..ye lah DUIT lagi kot.......uwaaaaaaaaaaaaaaaa...!!! takpelah..mari jamu mata dgn menu yg kami order..dah la perut aku skrg tgh lapar..hmmm..dan buat pengetahuan korang modjo pun da direpair..nak tak nak kena repair..dry la poket kami laki bini..wuuwuuw...



patah seribu hati kami..wuwu...$$$$$


penghibur hati


0 juta org yg syg saya: