Friday, 4 January 2013

MODJO JUNIOR

~hari kejadian~

Salam..tadaaa..mcm dah  lama tak update blog..gagaga..perasaan malas menguasai diri..actually, byk aktiviti yang aku lakukan pada hari2 yang berlalu *ayat skema*..Sabtu 2 minggu lepas, aku dpt panggilan dari aunty JUSCO..dia bagitahu yang stroller dan baby car seat dah sampai..so, ape la lagi..lepas repair ekzos kereta..aku dgn laki aku shoot pergi ke JUSCO Bukit Raja ke Bukit Tinggi,,tak sure aku..yahuuu..dpt dah modjo junior utk anak mami..dah lepas ni takyah pk dah..benda paling mahal dah lepas..hahaha..aku dgn laki aku pilih kaler hitam merah..ntah tu je lawa..kalau hitam biru tu mcm dayak je aku tgk..astgfrlhzim..dayak aje dipersalahkan..hahaa..balik je rumah husband aku terus psg stroller..aku malas nak layan...aku baring sambil tgk je..sambil dia bebel2 pasang benda alah tu..tp aku dah warning awl2..lepas psg tu pandai2 la bungkus balik supaya tak berdebu..kusyuk kau..muka dia pasang tu...hahaha..nak tergelak pun ade jugak tp aku biarkan je..haish..mcm2..ari tu nak pasang katil baby aku tak bagi..ni pasang stroller aku bagi..tu yg kusyuk semcm..kira puas hati jugak lah dpt stroller harga tu..sebab dia 2 in 1 ke 3 in 1..kalau tgk kat mid valley aritu..mak aiii..makan RM1000..huhhh...ni aku dpt..RM689..=)..murah tak?murah kot bagi aku yg kedekut..ke ade yg lagi murah..?aku beli SWEET CHERRY punya brand..aku pilih ni sebab tpt duduk dia boleh both side..takde la anak aku tgk org lain je nnti..mesti la tgk mak dia..kalau dh besar sikit baru tgk persekitaran lain..hehe..fuhh..rs lega plak bila dh beli benda alah nak..so, lepas ni brg2 baby yg ringan2 tu bleh beli sikit sekali kan..peace..!!

MODJO JUNIOR

p/s : after beli semua tu, kami pun tgk cyter hobbit..ok, memang best tapi jalan cerita terlalu pjg sampai aku tertido..aku tido kat kerusi sebelah..kan ambek set couple..kusi sebelah takde org..ngee..so, sorg satu set kusi kapel..hohoho..zzzz...

0 juta org yg syg saya: