Wednesday, 30 January 2013

PePLum vs KhAFtan

Salamm..fuh fuh (konon2 tiup blog yg dah bedebu)..haha..tajuk entry kali ni agak menarik..sbb sekrg aku tgh gedik mencarik baju untuk g kenduri kawen kazen aku mggu depan..tema dia soft purple..erm..akud ah survey gak dua tiga pasang baju2 online tu..almaklomlah...baju aku sekrg smua dah tak muat..perut makin besor..ahaks..so, aku nak share la gmbr2 yg aku berkenan..tp belom beli lg..nak cari sebyk mungkin kaler soft purple..pastu tgk harga..kalau berbaloi oklah..eh, tya husband aku jgk..mana dia berkenan..mana tahu dia nak pinjam..-__-"..ahaks..ok, sila menjamu mata..(padahal tak ramai yg boleh baca blog aku ni sebb aku private..)..kalah retis..!!





erm, kalo beli peplum sahaja kena beli skirt dia..so, harga dia lebih kurang jugak kalo beli one set peplum kan..kalo jubah plak one set trus..tak payah pk nak pakai skirt..pk pakai skirt dalam je..bajet aku under RM100..ahaks..dasar kan..ala..beli boleh pakai lepas preggy jugakkan..ngee..-__-"..tp tak pendek ke peplum tu utk aku dgn perut aku yg dh besar ni..ade yg labuh tp tak de yg menarik perhatian aku dong..ahaks..! aku nak explore lagi smpai terbeli satu..hihih


p/s : mcm berkenan paling bwh..hrga RM86..erm.erm..erm..

0 juta org yg syg saya: