Thursday, 7 February 2013

abracadabra..

Haluuu...ahahaha..ok ah..abg aku baru msg..dia suruh aku kemas rumah..sebab bapak call dia suruh book tiket pergi KL pd hari Sabtu ni..haha..mataiii...!!!aku pakat ngn abg aku suruh dia book hari sabtu sebab pg sabtu tu laki aku ada training paintball..first training dia dgn team yg betul2 team utk tahun ni..dgr2 bpk aku sponser tiket..uik..siap nk sponser skali mak cik dgn pak cik aku jgk pulak tuuu..kelas kauu bapakkk..iphone 5 satooo...!!! so, sabtu ni tungkus lumus lah kau ye mak yong...kemas2 apa yg patut..aduyaii..hahaha...rasanya tak selerak sgt kot rumah tu..hahaha..ala, mak sndiri tak pe.kalo mak mertua tu naya sikit..abg aku cakap..bapak suruh beli hari sabtu balik selasa..wohoo..okok..!! erm..aku dah tau nak bawak mak aku g mana nanti..ahaks..!!Kenanga City Mall dengan GM KL kauuu..pastu aku biarkan laki aku berkeliaran la dgn abg aku..shuh2..aku suruh abg aku dtg skali...kebetulan bpk nak sponser tu..haaa..kau pergi lah skali ye bang..ahaks..!! tp, masalah kereta je lah nanti..kereta comel sgt..bpk aku nanti mesti gedik nak naik KTM kan..aku yg sarat ni mana larat..cheh..ayat tak leh bla..haha..larat je kalo g dua tempat tu..aku nekad dan nekad nak bawa mereka ke situ sebab aku pun nak ke situ..hahah..nak sembelih bapak aku la beli baju byk2 kat situ,,ok..kesian..sptt bpk sembelih anak..murah rezeki kau bapak..aminn..!! berita ni aku belum sampai kan kat laki aku lg..hihih..apa lah reaksi dia..dia seronok la..kurg mengemas..aku kol jgk part time house keeping ni nanti..hahaha..lawak..!k bye!tp, tasaba jugak tggu mereka datang ni..hehe..boleh jenjalannn..wee..!!

0 juta org yg syg saya: