Tuesday, 26 February 2013

I-city..

Hye..ok the next day pulak.erm..senang cerita mlm next day tu..kiteorg bingung nak makan kt mana..hmmm...lastly g bawak abg aku makan kt PORT KLANG..makan seafood katanya..tapi kali ni agak kurang memuaskan hati..apesal erk..butter prawn dia tak sedap ketam dia tak sedap..ke lidah aku yg tak leh trima benda2 tu..aku tgk abg dgn laki aku berselera je..kami order ketam sweet n sour, butter prawn, crunchy sotong ngan sayur kailan ikan masin..habis semua..sebab semua lapar...jumlah pemakanan kami RM109..berbaloi ke tak?erm..bahagi 3..ok lah tu..ahaks..RM36 sorang..hamboii..hahaha...lepas makan kami shoot g i-city..saja bawak abg aku jalan2..sebab byk kali dah dia g sini..tak pernah g i-city katanya..so, tak nak la hampakan abg aku..aku dgn laki aku pun bawak la dgn muka aku yg tak ber make up..pucat giler2..hm..tak tomey..ahahahaha...sampai2 je..agak ramai le org..mula igt nak masuk snow world..mahal kau..RM35 sekepala..huh..~keknekponek jak lah~ abg aku sempat lagi sambar jam berapi, kucing menari..ape lagi dia sambar ntah..aku tukang tgk jer...pusing punya pusing..at least kena main satu benda kt sini..kami masuk jurassic park jer..tu pun mcm harem..takat dinosour plastik..goyang2 ekor..bukak2 mulut..RM15seorang..sabor je lah..igtkan masuk2 je kena kejar dinasour ke..jalan berliku2 ke..ade harimau ke..hmmm...takpelah..sedekah kat i-city je lah RM15..ok.berhenti merungut..meh tgk gmbr yg aku sempat ambik..

hm..devil with the big tummy..gyeahh..!!

cantik nyer punnn

candid..katanyer

ni lah yang masuk RM15 sekepala tu..

abaikan kepucatan aku..

Oklah..takat ni je kot...babai...XOXO..publish..~

0 juta org yg syg saya: