Tuesday, 26 February 2013

JAKUN

Salam..halluu..mggu lepas abag aku dtg KL lagi..tiap2 mggu kau...tp, kali ni atas urusan kerja..dia duduk hotel ( STAR POINT ) so dia ajak aku dgn laki aku tidur skali dgn dia..kami memang tak akan menolak..ape lah lagi kan.JAKUN..hihihi..mlm kiteorg sampai tu abg aku tgh usha2 brg kat jalan tar..lepastu teman dia usha sekejap..pastu balik ke hotel..penat..tp, belum makan..mcm mana tu..kiteorg call kfc and mcd delivery..mak aii..kfc takde buat penghantaran la pulakk..terpaksa la aku ngn laki aku jalan sikit kat area depan hotel menapau kfc nyer pun...abg aku stay je dia kol mcd..aku nak makan bubor..dasar pemakan kan..lepas makan segala mcm boleh pulak aku muntahhhhhh..habis kluar balik smua yg aku makan..sampai kwn dia bilik sebelah dgr aku batuk dan muntah..haiyaaaa...akud ah tak larat..zzz...laki aku tidur kol 3.00 pagi layan cerita kat fox movie ke ape ntah..haha..maklomlah rumah kami takde astro..esoknya bgn2..trus g bekpes..bekpes free..yeahh..sebab abg aku ade kupon..rezeki kau anak..bapak saudara kau belanja tido dan bekpes hotel..padahal....kerajaan bayar...hahaha...ok apepun aku mkn smpai kenyang dowh...meh tgk gmbr yg aku sempat ambik...huarghhh...



SI KURUS KERING KU..mwahaha..


ok bye..XOXO..PUBLISH!

0 juta org yg syg saya: