Wednesday, 6 February 2013

jgn makan banyak..!!

halluu..tora dtg lagi..mcm lama dah tak hupdate sal baby ku sygku..2 mggu lepas aku g cek up cam biasa..nak tahu ape nurse cakap..

"Perut naik banyak..awak kena control makan ye..minum susu anmum memang cepat naik..so, minum susu sehari sekali.."

Semenjak dari haritu aku nekad..tak nak mkn byk2..bkn sebab susu aku gemok tu aku rase..sebab aku kuat makan.nak buat mcm mana..lapar..tp, makan tak berakal..hahaha.tp, jarang la aku ambik nasik kalau ikutkan..kalau dah ambik nasik tu mahu 2 kali tambah..nak2 lagi haritu makan kat FENDI IKAN BAKAR (promote) kedai ni kat KELANA JAYA..rasanya sgt yummeh...asam dia sedap nak mampus...senang kata..utk cicah ikan tu..aku pun tak tahu nak panggil ape...sampai ke ikan husband aku kot..aku ratah..kerang aku semangkuk..nasi 2 mangkuk..perghh..perut rasa nak pecah pulak tuuu..(iklan sebentar)

gambar hiasan
Hm, sekrg aku nak insaf dah..pagi2 makan oat..kalau teringin sgt baru mkn berat..tp bila mkn berat pg..tgh hari aku tak mkn berat dah..depend la..depend dgn nafsu..mlm sekrg mmng aku tak ambik nasi lagi buat masa ni..roti roti..pau pau..buah-buah dan lain2 selain nasik...sbb tu aku  sllu terbgn jam 3 4 pagi..lapar..sib baikd ah ready awl2 biskut...kalo malas nak bgn jgk aku ready biskut tepi katil..biskut skali ngan tabung air..dasar kan..kalau terlebih rajin masak mee..tp share ngn hb..terpaksa la dia tlg aku mkn..kih2...takpe..demi anak..mami mu snggup tak mkn byk sgt nakkk...wehheee..jgn la naik lg cek bulan ni..risau aku..sbb kan org preggy kena naik 12 kg je..haishh...abg aku plak bila dgr nurse suruh control..dia mrh2 nurse..ape bdoh punya nurse..org lapar makan la..hahaha..baiklah abang ku..nanti kau dah kawen dah de bini n bini kau pregnant baru kau tahu prosuder dia mcm mana..

ok lah..bai bai bai..nanti update lg ye..hik3..ari ni rs rajin semacam..

0 juta org yg syg saya: